Menthol Arthro gel 200ml

MENTHOL ARTHRO GEL namijenjen je prije svega starijoj populaciji, sportašima i rekreativcima, za masažu bolnih područja mišića, tetiva , zglobova i leđa nakon fizičke aktivnosti. Originalna receptura s 14 aktivnih sastojaka osigurava efekt hlađenja i ublažava bolove, smanjuje upalne procese i doprinosi ublažavanju simptoma povezanih s reumom i artritisom.

Aktivni sastojci:

- Ekstrakt i ulje sjemenki konoplje ( hladno prešano ulje koje ima povoljan učinak na kompletni koštano-mišični sustav te na suhu i ispucanu kožu)

- Tamjan ( sadrži bosvelijsku kiselinu, koja posjeduje snažna protuupalna i analgetička svojstva )

- Kamfor ( ublažava reumatske bolove i bolove u mišićima )

- Divlji kesten ( sadrži Escin. Escin je sastojak koji jača tonus venskih krvnih stijenki. Escin smanjuje propustljivost venskih krvnih stijenki te smanjuje nagomilavanje tekućine u tkivima. Escin djeluje protuupalno)

- Ulje paprene metvice ( koristi se kao pomoć kod bolova u kralježnici, bolova u vratu, ramenima, neuralgije, glavobolje, reumatske bolesti, tendinitisa. Hladi područje primjene )

- Ulje Eukaliptusa ( poboljšava cirkulaciju, može ublažiti bolove u mišićima i zglobovima. Stručnjaci ističu da eukaliptusovo ulje može pomoći osobama koji pate od reume, lumbaga, problema s ligamentima i tetivama. Djeluje protuupalno )

- Ekstrakt đumbira ( Od đumbira se prave oblozi protiv akutnih ili kroničnih bolova uzrokovanih reumatizmom i artritisom, bolova u leđima, ukočenog vrata. Ima analgetski, sedativni i antibakterijski učinak )

 

Lako se razmazuje, ne masti kožu i brzo se upija.

UPOTREBA: Nanijeti na željeno mjesto do 3 puta dnevno s minimalnim razmakom od 3 sata od posljednje aplikacije.

UPOZORENJE: Osobe alergične na bilo koji od aktivnih sastojaka ne trebaju upotrebljavati proizvod.Ne smije se koristiti za djecu mlađu od 3 godine. Držati izvan dohvata djece. Nakon upotrebe dobro oprati ruke, ne koristiti na licu i otvorenim ranama.

 

ISKUSTVA KORISNIKA:

Helena Kunšt, Zagreb

Imala sam jake bolove u prstima obje ruke, u ramenima i mišićima ruku. Bolovi su bili neizdrživi , nisam mogla spavati od njih i to je trajalo 7 mjeseci. Pila sam tablete protiv bolova i druge lijeko ve koje su mi doktori prepisivali ali ništa od toga. Vidjela sam reklamu za Mentol Arthro gel i odlučila ga naručiti. Javljam vam se da vam kažem da su nakon 4 dana mazanja  moji bolovi prestali, ja sam prespavala cijelu noć! Menthol Arthro riješio je moj problem i stvarno sam oduševljena.

22.56€
13.50€

Ispis   E-mail