AO2 čarape dobile su novo kliničko istraživanje koje je potvrdilo i američko dijabetičko društvo

nnn - ADA(1)

 

DIJABETIČKA POLINEUROPATIJA

Pomozi sebi, zaustavi bol koristeći AO2 čarape za dijabetičare!

 

Dijabetička polineuropatija je najčešća komplikacija šećerne bolesti (dijabetes melitusa), kojoj pogoduju trajanje bolesti, loša kontrola glukoze, visok krvni tlak, nezdrav način života i starosna dob. Dijabetičke polineuropatije predstavljaju vodeći uzrok netraumatskih amputacija nogu. U svijetu se svakih 30 sekundi obavi po jedna amputacija, a 70% njih je uzrokovano šećernom bolešću.

 

Odobreno-by-ADA

 

Njega stopala

Svakodnevno pregledajte stopala, i naročito obratite pažnju ako primjetite rane ili neke druge promjene na koži ili noktima. Stopala pregledajte pod dobrim svjetlom. Možete koristi i ogledalo da biste vidjeli cijelo stopalo.

Jako je važno da vaša stopala redovito pregleda i Vaš liječnik, barem jednom godišnje, što je u skladu sa preporukama Međunarodne dijabetičke federacije (IDF). Osjetljivost vaših stopala se može smanjiti ili nestati zbog polineuropatije. Često nema nikakvih simptoma kad se to dogodi. Pripazite na znakove kao što su:peckanje, žarenje, trnjenje, bockanje, te gubitak osjećaja za temperaturu dodir ili bol. Gubitkom osjećaja u stopalima sve povrede mogu proći neopaženo.

 

Kako se liječi dijabetična polineuropatija?

Ne nosite tijesne cipele koje vam stišću nožne prste. One mogu pridonijeti problemima s vlažnim stopalima, gljivičnim infekcijama, noktima koji urastaju i kožnim problemima kao što su kurje oči i žuljevi. Neprimjerena obuća može izazvati iskrivljenja stopala i rane. Za svaku aktivnost nosite primjerenu obuću. Svečane cipele treba nositi samo povremeno, i to kraće vrijeme.

AO2 čarape klinički testirano djeluju na pojačanje prokrvljenosti sitnih kapilara u stopalima, podižući u njima količinu kisika i djelujući na obnovu tkiva. Ujedno ,Celliant koji ove čarape sadržavaju, jedini je materijal koji klinički testirano uklanja bolove, trnce, žarenje , hladnoću i grčeve u nogama i stopalima.Stoga Američko dijabetičko društvo preporučuje ove specijalno dizajnirane čarape , bez gumice i šavova, baš za ljude koji pate od polineuropatije kao bi izbjegli amputacije i olakšali si život!

 

Iskustva

Drago Jagić
Hrženica
01-12-2017, 13:20
Krema je za 10! Moje su ruke bile toliko ukočene da nisam mogao ništa, nisam mogao raditi, niti voziti traktor kojim obrađujem zemlju. Mažem se Alpenkräuter emulzijom i puno mi je bolje, bolovi i ukočenost su se skoro u cijelosti povukli nakon mjesec dana korištenja. Nisam vjerovao da će uspjeti, ali ruke su mi kao nove!
Lidija Ghiraldo
Galižana
01-12-2017, 13:21
Alpenkräuter emulzija oduševila nas je u potpunosti. Riješila je moje bolove u zglobovima zbog kojih patim godinama, a sada ju koristi i cijela obitelj.
Jelica Negerle
Kutina
01-12-2017, 13:20
Naime zbog nesnosnih bolova u ramenu išla sam na blokade, pila hrpu tableta, ali nažalost bol je i dalje bila neizdrživa. Otkada sam krenula koristiti Alpenkräuter emulziju, bol se smanjila, izbacila sam tablete protiv bolova iz svakodnevne upotrebe i napokon sam počela obavljati dnevne zadatke bez muke i jakih bolova.
Roža Puniš
Poreč
01-12-2017, 13:20
Imala sam jake bolove u lijevoj nozi, podljeve i popucane kapilare, a da vam ne pričam da nisam mogla spavati od tih strašnih bolova. Ova emulzija me je spasila! Čim namažem nogu za 10 minuta bolovi prestaju i više ne mogu zamisliti život bez nje. Ponovno mirno spavam, a bolova više nema!
Eugen Orlić
Labin
01-12-2017, 13:19
Probao sam sve moguće kreme iz ljekarne, ali ništa nije pomagalo, čak sam dobio i osip od jedne. Boljelo me lijevo koljeno, desna ruka i rame. Prijatelj mi je preporučio Alpenkräuter emulziju koju koristim svaki dan i moram priznati bolovi su se povukli. Koljeno i rame ne bole me više ni kod promjene vremena, a ni nakon dugih šetnji.